Perşembe, Haziran 25

feysbukta nasıl öleceksiniz falan diye bi test var, çözmedim çünkü ben eğer yaşlılıktan ölmezsem neden öleceğimi çok iyi biliyorum. muhtemelen yaz aylarında, gece uyumaya çalışırken saçımın arasına bi hamamböceği girerse ve bunu görürsem ölürüm kesin. zaten saç dalgalı, gür; hamamböceği de tiksinç bi yaratık. görmeye bile tahammülüm yok, bi de saçımın arasına giricek ve ordan çıkarıcam ha? yoo dostum yoo.
PS: uyurken 5000 tane böcek yiyomuşuz (hayatımız boyunca). allam napsam kuzey kutbu'na mı gitsem.

5 yorum:

  1. bizim şimdi banyonun tepesi böyle aralıklı aralıklı bişeyli, ordan hamamböceği çıktı dün gece. ulan dedim, ne var bu gariban gelip sokmuyo bişey yapmıyo sadece geziyo öyle. sevimli aslında kendi içinde o da falan diye öztelkin yöntemine başvurdum. lakin faydası yok. hala ben de ölebilirim o saçımın arasına girse, halbuse saçım da kısa.

    YanıtlaSil
  2. evde bi tane olması yine iyi, bizde de bi tane var. bi de ben küçükken bu hamamböceklerini yerden alıp gezsinler diye omzuma falan koyuyodum. salakmışım baya.

    YanıtlaSil
  3. öncelikle ben de gece çok salakmışım adımla yorum yapmalar falan. öte yandan itiraf ediyorum küçükken bizim evde daha çoklardı ama daha da küçüklerdi. o zamanlar bi kere okulda benim önlüğümün kolundan düşmüştü bitanesi aniden.

    YanıtlaSil
  4. Sanırım ilk defa benimle aynı duyguyu paylaşan birini buldum.
    merhaba.

    YanıtlaSil