Perşembe, Haziran 18

rte bir nedir?


1993'de:

"Bu anayasa ırkçıdır" dedi.

1995'de:

"Ahirette sana kavmini sormayacaklar." dedi.

2002'de:

"Kürt sorunu yok" dedi.

2005 kışında:
"Kürt sorunun adını koymamız lazım" dedi.

2005'in yazında:


"Kürt sorunu ne olacak" diye sordu.

2005'in güzünde:

"İnsanların Kürtüm deme hakkı var. Kürtüm demeyeceksin dersen isyan başlar"

2006 parti meclis grubu toplantısı:

"Arkadaşlar son talimatı okuyorum: Türkiye'de 30 farklı etnik kimlik var. Türkler etnik azınlıklardan biridir. Türk yoktur, Türkiyeli vardır. Türk değiliz Türkiyeliyiz." dedi.

Nedir?
Bilim insanlarının antropolojik incelemeleri sonucu Tayyip'in atalarının M.Ö. 14 Ağustos 2001 tarihinde homo economicus ırk sınıfından ayrılarak homo sadaka economicus a geçen ve yine bilim insanları tarafından yapılan incelemeler sonucu bugün bu ırka mahsus sadece birkaç yaratığın kaldığı öne sürülen bir türe mensuptur.

Elemanın sofra adabı konusunda da bariz noksanları olup, sözgelişi çatalı sol bıçağı sağ elle tutabilme yeteneği yoktur. Bu nedenden ötürü, davetli olduğu yemeklerde bu arkadaşa sadece çatal verilir (sağ tarafta) ve bıçak kullandırılmaz.

Takunyagiller familyasının altsınıfından Homo Tayyipus olarak da adlandırılan türün en bilindik özelliği; kendisini tehdit eden diğer canlılari, çeşitli sesler çıkararak kendisinden uzaklaştırmasıdır. Bu seslerin en bilineni olan "lan" günümüzde gündelik dilde sıkça kullanılmaktadır. Homo Tayyipus 'un doğal ortamda pek düşmanı yoktur. Besin zincirinin en üstlerinde yer almaktadır. Tek doğal düşmanı, yine benzer bir habitatta yaşayan Askeris Darbeyus 'tur. Bunun dışında nedeni henüz anlaşılmasa da bu tür atlardan feci şekilde tırsmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder