Çarşamba, Temmuz 15

15 yaşındakilerin "gözlerim gözlerinden başkasını unuttu, sen yoksan o yokluktur, senden öncesi yoktu.." gibi aşk temalı şiirleri midemi bulandırıyor. okurken içim sıkılıyo lan, karamsar gibi oluyorum. ama posta'daki şiirler öyle mi:

turnusol kağıdı diyo lan afsdafds.

5 yorum:

  1. Öncekiler gibi bu da süper xD

    YanıtlaSil
  2. ilk dizede -di'li geçmiş zaman tercih eden şairin ikinci dizeye gelindiğinde daha evrensel cümleler kurması.

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle kafiye kaygısı gütmeyen, kendine has tarzıyla öne çıkmış, türk şiiri tarihinde ilk kez turnusol kelimesini kullanarak kendinden sonra gelen şairleri etkilemiş, güzel, efendi, aslan gibi bir şair. neden güldünüz anlamadım yani.

    YanıtlaSil
  4. Bu çocuk benim yapacağımı yapmış, taşak geçmiş bu belli ona aferin, sana da "algı kapaklarımın distrübütörlüğünü yaptın ama bu rasyonel paydada netlenmedi" diye ilginç kelimelere tav olmadığın için aferin, ezgi gel sen bizim kızımız olsana ya, nolur gel biz büyütelim seni ermanla, bak cihan amcan olacak, caner atakul emrah bulut, böyle amcalarının olduğu bir dünya olacak, yalvarırın. 8 yaşında doğurmuş gibi olacam seni ama olsun, annem karslı benim, annemgilin tarafında erken evleniyik derim bişey olmaz hadi ak bize götüriyim seni bizim kızımız ol..

    YanıtlaSil
  5. cihan amcaya kırıldım, bu hafta sadece üçüncü sayfaya bişiy çizmiş. caner amcaya da kırıldım çünkü lombak'ta bikaç ay bizi gerizekalı alper'den mahrum etmişti. çok kırgınım. kanadı kırık serçeyim diye şiir yazabilirim şu anda.

    YanıtlaSil