Pazar, Ekim 18

arthur'u gwen'e aşık ederek çok içten küfürlerimi kazanan bbc ekibi. naptınız lan siz. şu anda yanımda duran su şişesinin bile arthur'u kendine aşık etme olasılığı gwen'den yüksek. tamam her şey dış görünüş değil ama.. konuşturmayın lan beni çok doluyum. allah belanı versin bibisii!

6 yorum:

  1. ya kızı ya senaristleri ya da castingi yapan adamı dövelim. biyerden çıkartalım yani acısını. ben varım.

    YanıtlaSil
  2. kızı dövelim lan. gaza geldim.

    YanıtlaSil
  3. lan ben bu adamı güzel olan öteki kıza aşık sanıyordum.

    YanıtlaSil
  4. eheh :D diymi ama ya.. gwen ne olm diyo bi insan.. ama efsane öyleymiş gerçi efsanede gwen soyluymuş ama bence "yeteri kadar değiştirdik bari bu kısmı kalsın" falan dediler.. diyolar çünkü öyle.

    YanıtlaSil
  5. olmaz ki. yavrum arthura bu yapılmaz ki. ilerleyen bölümlerde arthur gwen'e aşık oluyo, lancelot geri geliyo gwen onla aşna fişne yapıyo, hatta adını bilmediğim o diğer mavi gözlü taş kız da kara büyü filan takılıyo. verebiliceğim tüm spoilerları da verdim. tanrı günahlarımı affetsin.

    YanıtlaSil
  6. şimdi arthur gwen falan bunlar karışık işler hacı, ama kız benim "eski sevgilimin benden sonra çıktığına" çok benziyor? böyle vıcık bi tanım kullanmak istemezdim de, püü benden sonra buna mı vardın mentalitesiyle yaklaştım bu zavallıya da. yazık olmuş dostlar.

    YanıtlaSil